facebook

Форсаж 7 б’є рекорди за касовими зборами

За прогнозами стрічка може зібрати більше мільярда доларів.

1606653




Сьома частина популярної кіносерії “Форсаж” Джеймса Вана б’є рекорди за касовими зборами – за перший вікенд стрічка зібрала 143,6 мільйонів доларів в американському прокаті і 384 млн у світовому, повідомляє видання EW.

Цей показник на 47% перевищує касові збори попередньої частини і є дев’ятим результатом в історії США. Більше того, він став рекордним показником для квітня будь-якого року.

Касові збори світового прокату визначили стрічці третє місце за всю історію кінематографа. Фільм випередили лише заключна стрічка про Гаррі Поттера і четверта частина “Піратів Карибського моря”.

Кіноексперти переконані, що “Форсаж 7”, бюджет якого склав 190 мільйонів доларів, подолає в світовому прокаті позначку в мільярд доларів. У сьомій частині кримінального бойовика знімалися Він Дізель, Пол Вокер, Джейсон Стетхем і Дуейн Джонсон. Для американського актора Пола Вокера ця роль виявилася останньою: він загинув 30 листопада 2013 року у віці 40 років.

Раніше повідомлялося, що представники компанія Porsche стверджують, що єдиною причиною аварії, в якій загинув актор Пол Вокер, могло стати небезпечне водіння Роджера Родаса, який в той момент перебував за кермом.

Читайте також:  На Прикарпатті після грибного дощу сім’я назбирала 100 кілограмів білих грибів

Шукайте деталі в групі Facebook