facebook

Поділилась сімейними секретами: Осадча розповіла як вона справляється з сином. Такого ви ще не чули!

Катя Осадча, яка наприкінці лютого вдруге стала мамою, розповіла про домашні клопоти, перші місяці з сином Іваном, а також те, як вона, Горбунов та старший син Ілля адаптуються до життя з крихіткою.

“Народити в дев’ятнадцять років і в тридцять три роки — це абсолютно різний досвід. У дев’ятнадцять ти боїшся, що життя проходить повз, поки ти вдома. У такому віці здається, що діти забирають час від чогось важливого. Але після тридцяти ти вже знаєш, що діти нічого не віднімають, а тільки додають фарб у твоє життя”, — розповідає Катя. Телеведуча зізналась, що вона вже замовила коробочку, куди складає всі пам’ятні речі маленького сина, а також завела записник, в який занотовує усі веселі моменти.

<садча розповіла про своє ставлення до годування грудьми, в тому числі у публічних місцях.

“Мені здається, важливо, щоб жінки не боялися грудного вигодовування, не думали, що це складно, чи не жертвували годуванням через свою соціальну активність — адже все можливо поєднувати з роботою”.

Як говорить Катя Осадча, Юрій Горбунов дуже допомагає у вихованні сина.


“Юра бере найактивнішу участь: ми разом їздимо до лікаря, Юра купає Івана, змінює памперси, вночі заколисує, даючи мені поспати”.

А от старший син-підліток Ілля допомагає, але, як каже Катя, без примусу і сам вибирає, чи хоче залишитися з мамою, чи поїхати до батька.

Читайте також:  Вєрка Сердючка "запалила" на Євробаченні

Шукайте деталі в групі Facebook