facebook

В західноукраїнському дербі “Прикарпаття” переграло тернопільську “Ниву”

4 липня на стадіоні у Ямниці відбувся останній товариський матч івано-франківського “Прикарпаття” в рамках підготовки до початку Чемпіонату та Кубку України з футболу сезону 2017/18 років.

Спаринг-партнером нашої команди станв принциповий суперник – “Нива” з Тернополя.

Матчі між івано-франківцями та тернополянами у всі часи проходили у запеклій та цікавій боротьбі та закінчився з рахунком 2:1 на користь “Прикарпаття”.

На 15-тій хвилині рахунок відкрив капітан франківчан Володимир Боришкевич, реалізувавши пенальті. Одразу після початку другого тайму “Прикарпаттю” вдалося подвоїти рахунок.

Василь Дербах головою замкнув передачу від кутового прапорця. Після цього івано-франківські футболісти віддали ініціативу “Ниві”. Однак особливої загрози атаки тернополян воротам, які захищав Остап Вульчин, не несли. Лише на 90-ій хвилині зустрічі їм вдалося дальнім ударом відквитати один м’яч.

“В першому таймі в нас була ініціатива, грали більш досвідчені футболісти, на яких ми розраховуємо під час сезону. В другому таймі вийшла більш молода команда, перспективні футболісти. В цілому, підготовкою задоволені. Бачимо, що є деякі проблеми, але в нас тренувальний процес ще не закінчився, думаю, що до першого матчу з “Агробізнесом” ми підійдемо в досить непоганій формі”, – прокоментував перемогу головний тренер “Прикарпаття”



Володимир Ковалюк
.

Також головний тренер франківчан повідомив, що матч першого туру чемпіонату “Прикарпаття”, за попередньою інформацією, проведе в переддень основної програми туру, у п’ятницю, 14 липня. На стадіоні “Рух” франківчани прийматимуть ще одного новачка чемпіонату, “Агробізнес”із Волочиська.

Читайте також:  Захисник Дніпра: Брюгге для нас - це один з найбільш прийнятних варіантів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.