facebook

“Спасіть мого сина, бо вони його закатують”, – мати підозрюваного у вбивстві випускниці

Щоб заспокоїти громаду і розповісти мешканцям селища те, що дозволяє слідство, начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол та начальник слідства Володимир Галевич зустрічалися 4 липня з батьками вбитої дівчинки, пише видання 20 хвилин.

Вони продемонстрували матеріали справи, а також відеодокази, які вказують на безпосередню причетність до злочину шістнадцятилітнього хлопця. Рідні дівчинки переконалася в тому, що затримана особа, а саме неповнолітній студент, причетний до вбивства. Приїжджали керівники головного управління області і у смт. Вишнівець.

Вони планували під час прийому громадян поспілкуватися з місцевим населенням, аби зняти напругу, відповісти на запитання. Під поліцейську станцію прийшло близько 150 людей, а також родина хлопця, якого звинувачують у вбuвстві. Вони підняли шум та перешкоджали у проведенні зустрічі громадян. На жодні аргументи представників поліції натовп не реагував і не слухав.

Проте зустрітися з людьми керівникам ГУНП області вдалося. В приміщенні селищної ради Олександр Богомол та Володимир Галевич почергово спілкувалися з групами людей, з учнівськими колективами. Олександр Богомол звертається до громади не вестися на провокації та не вірити чуткам, які розповсюджуються в соцмережах.

 

Керівник поліції стверджує, що ніхто підoзрюваного не бuв та не змушував давати неправдиві свідчення. Докази, які вдалося зібрати, доводять причетність неповнолітнього до вбuвства.

Керівник поліції просить не робити поспішних висновків, а дочекатися результатів сyдово-медичної експeртизи. Слідство триває.

Читайте також:  Помер чоловік, який 27 годин очікував допомоги в лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.