facebook

Wizz Air запустила авіарейси зі Львова до Берліна. Квитки можна придбати від 409 грн

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, почала виконувати рейси за новим маршрутом Львів-Берлін (Німеччина) з Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.


Рейс буде виконуватися з частотою два рази на тиждень – по середах і неділях, в аеропорт Берлін-Шенефельд. В авіакомпанії уточнили, що квитки можна придбати на сайті компанії за ціною від 409 грн.
В даний час Wizz Air пропонує з аеропортів України 21 маршрут у вісім країн. За словами менеджера з комунікацій Wizz Air Сорін Ратц, аеропорт у Львові став другим для авіаперевізника.

«Ми раді почати виконувати перельоти зі Львова на нашу другому маршруту, який з’єднує українське місто зі столицею Німеччини. Ми віддані цьому регіону України і готові продовжувати нашу плідну співпрацю з Міжнародним аеропортом» Львів «ім. Данила Галицького і надавати ще більше можливостей українським пасажирам», – сказала Ратц.

Раніше авіакомпанія Wizz Air повідомила про запуск з листопада двох нових рейсів з Києва – в Ганновер (Німеччина) і Вроцлав (Польща).

Також, угорська авіакомпанія Wizz Air анонсувала, що з 18 червня поточного року почне виконувати польоти зі Львова до столиці Німеччини, Берлін, а з 25-26 серпня – запустить три нові рейси з Києва до польських міст Познань і Люблін і Франкфурт-Хан в Німеччині.

«Візз Ейр Україна» – перша бюджетна авіакомпанія, ліцензована Державною авіаційною службою України
Нагадаємо, що авіакомпанія Wizz Air повідомила про зростання річного прибутку на 28% і сказала, що не помітила жодного послаблення попиту на польоти, з часу оголошення бажання Британії вийти з ЄС.

Читайте також:  Краще за секс: визначено найбажаніше хобі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.