facebook

«Екстрасенси скажуть, чи винен»: мати підозрюваного у вбивстві тернопільської випускниці звернулася до людей із надможливостями

Вже за кілька днів до села Вишнівець, Збаражського району на Тернопільщині мають приїхати учасники популярного телешоу «Битва екстрасенсів». До них по допомогу звернулася мати затриманого 16-річного Василя, якого правоохоронці звинувачують у вбивстві 17-річної місцевої випускниці Ірини Мукоїди.

Жінка переконує, що її син не вбивця. Зневірена в об’єктивності поліції, вона вирішила встановити істину за допомогою екстрасенсів.Вже за кілька днів до села Вишнівець, Збаражського району на Тернопільщині мають приїхати учасники популярного телешоу «Битва екстрасенсів». До них по допомогу звернулася мати затриманого 16-річного Василя, якого правоохоронці звинувачують у вбивстві 17-річної місцевої випускниці Ірини Мукоїди. Жінка переконує, що її син не вбивця. Зневірена в об’єктивності поліції, вона вирішила встановити істину за допомогою екстрасенсів.
– Мають приїхати учасники передачі «Битва екстрасенсів», що виходить на СТБ, – каже кореспонденту PRESS-ЦЕНТР пані Наталія. – Хто саме, ще не знаю. Пообіцяли, що будуть тут через два-три дні. Звернутися до них мені порадили односельці, раз поліція не може об’єктивно розібратися у справі. Я впевнена, що мій син невинен. Його залякали, тому він у всьому зізнався. Вчора накололи чимось, ледве отямився до вечора.
Однак регіональний координатор по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Тернопільській області Володимир Шевченко, запевняє, що до підозрюваного у СІЗО ставляться нормально:
– На хлопцеві немає жодних слідів тілесних ушкоджень. Перебуває у камері для неповнолітніх, умови там задовільні. З огляду на резонанс цієї справи і те, що підозрюваним у такому важкому злочині є підліток, ми і надалі відслідковуватимемо цю справу.
Нагадаємо, 17-річну Ірину Мукоїду знайшли мертвою близько шостої години ранку 26 червня на сільській дорозі. Місцеві мешканці переконані, що це справа рук місцевих «мажорів». Натомість у поліції кажуть, що це все вигадки. За версією правоохоронців, злочин вчинив 16-річний підліток із сусіднього села. Хлопця затримали і за рішенням суду посадили в СІЗО на два місяці без права на внесення застави.
Однак ні місцеві мешканці, ні родичі, ні викладачі ліцею, де навчається хлопець, не вірять у його винуватість. А доводи правоохоронців називають «підтасованими». Селяни вже навіть двічі перекривали у Вишнівці дорогу, вимагаючи об’єктивного розслідування. Тому мати підлітка, окрім адвоката, вирішила звернутися за допомогою до екстрасенсів у надії на те, що хоч вони проллють світло на цю темну історію… Якщо цього не може зробити поліція.

Читайте також:  У Туреччині українку знайшли мертвою в наручниках і з пакетом на голові

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.