facebook

«Це ще дуже толерантно», – Москаль прокоментував свою скандальну відповідь закарпатському активісту

Нещодавно скандальний закарпатський активіст Іван Данацко написав звернення до Геннадія Москаля, в якому вимагав перейменувати проспект Свободи в Ужгороді, назвавши його іменем загарбника Карпатської України. Голова Закарпатської ОДА дав йому відповідь, в якій порадив звернутися до психіатра. Не всі користувачі соцмереж оцінили такий сарказм чиновника. Тож сьогодні



Геннадій Москаль
у Facebook вирішив роз`яснити ситуацію, повідомляє PRESS-ЦЕНТР.

Голова облдержадміністрації не розуміє, чому деяким людям не сподобалась його відповідь, і вважає, що навпаки – це ще було навіть надто м`яко.

«Трохи не розумію ажіотажу з моєю відповіддю одному набридливому «активісту», який вимагає перейменувати проспект Свободи в Ужгороді на проспект Міклоша Горті (союзника Гітлера, регента Угорщини, який у березні 1939 році окупував Карпатську Україну). І що не так? Яким ще чином можна відповісти на цю маячню? Треба, щоб хоч хтось вказав людині конкретне місце, де йому роз’яснять тонкощі декомунізації. Це я ще дуже толерантно вказав», – висловився пан Москаль.

Люди у коментарях підтримали голову Закарпатської ОДА.

«На жаль, у нашій державі розвелось дуже багато продажних активістів за викликом», «Дуже добра відповідь», «Тут, як на мене, нехай ше СБУ попрацює з тим сепаратистом», – пишуть коментатори.

Читайте також:  Бійці "Айдару" повернули одну з викрадених машин швидкої допомоги, - Москаль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.