facebook

В Городенці представили нового голову райдержадміністрації (фото)

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук побував у Городенківському районі і представив нового голову райдержадміністрації Романа Жичицького.

Очільник Прикарпаття зачитав розпорядження Президента України від 29 червня 2017 року № 136/2017-рп «Про призначення Р.Жичицького головою Городенківської районної державної адміністрації Івано-Франківської області» та побажав йому успіхів, висловивши сподівання у продовженні добрих традицій щодо соціально-економічного і культурного розвитку району, інформує ІФ ОДА.

«Сподіваюся, що Роман Жичицький на посаді голови райдержадміністрації буде взірцем порядності, справедливості, відкритим для людей і по-діловому вестиме діалог з громадою Городенківщини задля вирішення найактуальніших проблемних питань соціально-економічного розвитку”, – зазначив у своєму виступі Олег Гончарук.

Голова обласної державної адміністрації також окремо зупинився на проблемних питаннях, які необхідно вирішувати у районі. Це, насамперед, стосується забезпеченості своєчасної виплати заробітних плат медпрацівникам та освітянам, а також децентралізації, тим самим сприяючи добровільному об’єднанню громад.

Депутати обласної ради Андрій Левкович та Іван Приймак, які представляють Городенківщину також привітали Р. Жичицького та висловили впевненість, що спільними зусиллями район зможе розвиватися динамічніше як в економічній галузі, так і соціально-культурній сфері.



Читайте також:  В Івано-Франківську буде вулиця генерала Кульчицького

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.