facebook

Перед скандальною українкою закрили ворота аеропорту

Довелося їхати на машині Повідомляє znaj.ua Співачка Ірина Білик ледь не пропустила концерт у Білорусі. Мабуть, скандальну українку там не надто й чекали, адже в аеропорту їй відмовили у посадці. Про це артистка розповіла на сторінці у Facebook.

“Під’їжджаємо до ВІП-входу до аеропорту за 55 хвилин до зльоту літака – кажуть, що посадка вже 5 хвилин, як закрита! А я ж до них із валізами костюмів, хорошим настроєм, відкритою душею… Невже не можна було піти назустріч артисту? Зрозуміти, поспівчувати, зробити виняток? За тридцять років концертів таке вперше!”, – розповіла



Білик
.

Втім, Ірина не здалася і подалася до Вітебська на машині.

“Першим бажанням було розвернутися і виїхати додому! Але як я могла таке зробити? Адже на мене чекають на “Слов’янському Базарі” і друзі, і глядачі, і організатори! Як я можу так вчинити з людьми, які хочуть почути мій концерт?”, – додала вона.

Нагадаємо, “Слов’янський базар” – це музичний фестиваль, який проходить у Вітебську з 10 по 19 липня. Білик виступить на одній сцені із зірками російської естради Григорієм Лепсом, Стасом Михайловим, Валерієм Меладзе та іншими.

Українку не раз звинувачували у тому, що вона їздить із гастролями до Москви. Однак сама Ірина стверджує, що відвідує столицю Росії в особистих справах – там живе батько її дитини.

Читайте також:  Яскравий номер з трояндою: українець представив на Євробаченні-2018 іншу країну (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.