facebook

Прозріли: кримчани попросили російську “шва*ль” забратися з півострова

В мережі показали, як жителі Криму ненавидять “панаєхавших” росіян.
Жителі окупованого Криму не чекали такої навали росіян, які переїхали на півострів з різних куточків РФ.

Кримчани нарешті прозріли і побачили, який “руський мир” вони привезли на їхню землю. Жителі півострова почали висловлювати своє незадоволення. Наразі лише в соцмережах.

Листування кримчан і росіян опублікував в Twitter користувач КРЫМский бандеровец.

“Крим. Севастополь. Вата ненавидить “панаєхавших”. “Понаехавшие” ненавидять місцевих. Ідилія. З кожним роком жити гірше і веселіше. Почитайте”, – зазначив користувач.

“Хочу занести в чорний список кількість приїжджих людей в місті! Досить! Повертайтеся назад до себе додому, вам тут не раді! Жило місто спокійним своїм життям і тут наїхало “швалі всякої”! “Супер фахівці “, які в рідних містах не пригодились, бомжі і т.д. Просто задрали. Дихати тісно від вас”, – написала анонімно жителька Криму.

Вона уточнила, що народилася в Севастополі і ніколи там “такого лайна не було”.

Її підтримали й інші кримчани.



“Та вже, школи битком, в садках діти на підлозі сплять, тазики на дорогах, люди злі, без грошей, продуктів немає нормальних. До моря не можна, до лісу не можна. Хати стоять, як у Москві, а сюди всі пруть і пруть. Дороги всі обвалилися, дерева спиляли. Як далі жити? Тут своїм працювати ніде, куди всі їдуть?”, – написала Світлана Кремінь.

“Я в шоці. У мене просто очі вивалився від таких слів! Коли їхала сюди, мені говорили, що севастопольці все ввічливі і привітні. А все не так. Попрацювавши в банку, надивилася на цих ввічливих. Але так не можна, у мене слів немає , просто в шоці! “

 

Читайте також:  Дадаєв заявив, що не вбивав Нємцова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.