facebook

Друга ліга: “Прикарпаття” спробує реабілітуватись у Хмельницькому. Анонс матчу

Сьогодні МФК “Прикарпаття” на виїзді у Хмельницьму проведе матч 2 туру туру Чемпіонату України з футболу серед команд Другої Ліги.

Матч проти хмельничан є важливим з точки зору бойового настрою прикарпатської команди – у Хмельницькому підопічні Володимира Ковалюка повинні будь-що перемагати, адже завдання виходу до Першої ліги ніхто не відміняв. Та й, як мінімум, час реабілітуватись за невиразну гру у домашньому матчі проти “Агробізнесу”.

 

Обидві команди минулого року повернулись на карту професійного футболу України, пройшовши відбір аматорського чемпіонату-2016. У минулому році команди обмінялись перемогами з однаковим рахунком 2:1 – на СК “Поділля” три очки здобули господарі, тоді як на “Русі” у нервовому поєдинку франківчани зуміли переломити хід гри та вирвати таку важливу перемогу.

 

У порівнянні з минулим сезоном хмельницьку команду поповнили як досвідчені футболісти так і молодь з юніорської команди U-19. Зокрема, з досвідчених гравців до табору подолян перебрались Вадим Українець, який раніше виступав у складі МФК “Миколаїв”.

Що цікаво, Українець встиг навіть зіграти 15 матчів у футболці “Яспіля” з Ясенова-Пільного у чемпіонаті Франківщини з футболу. Також склад “Поділля” поповнив Степан Рижук (“Нива” Т, “Інгулець”/”Інгулець-2”).

 

Матч відбудеться 22 липня на стадіоні спорткомплексу “Поділля”. Початок о 18:00.

Друга ліга ПФЛ. Група А. 2 тур
22.07.2017 (субота)
СК “Поділля” (м. Хмельницький), 18:00
“Поділля” (Хмельницький) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ)

Матч “Поділля” (Хмельницький) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) матимемо змогу подивитись у відео-трансляції на нашому сайті.

Читайте також:  В Івано-Франківську Митрополит Володимир висвятив чотирьох священиків (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.