facebook

У Вишнівці назвали справжніх вбивць випускниці Ірини Мукоїди

Односельчани затриманого Василя Гнатюка, якому поліція висунула підозру у вбивстві Ірини Мукоїди, кажуть, що знають справжніх вбивць дівчини. А правоохоронці роблять все, щоб приховати ці факти. Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбук Наталя Костилєва, експерт проекту “Екстрасенси ведуть розслідування”, яка взялася за справу на прохання мами підозрюваного.

У пості вона цитує мешканців сіл Дзвиняча та Вишнівець:

– “Ми знаємо, хто це зробив і в поліції це знають, але покривають злочинців, – кажуть в селі Дзвиняча Збаразького району та у Вишнівці. – Так, їх було декілька. Перша експертиза підтвердила, що дівчину перед смeртю зґвалтували. Причому кілька чоловіків. В селі важко щось приховати від людей.


Був і автомобіль, з якого дівчину як сміття викинули на узбіччя о 7-й ранку і це бачив свідок, якого одразу залякали, що він ховався під постіль від кожного шороху і сховали у Почаєві в психлікарні. Дехто з нас хотів поспілкуватися із свідком, Володею, якого в нас у Вишнівці називають Кащей, але зараз почаєвська психлікарня охороняється поліцією так, що не підступитися. Значить є що приховувати! Безстидники, а не правоохоронці!

Знайшли цапа відбувайла і справу шиють…Не менш дивною виглядає і поведінка опiкунки вбитої дівчинки Ольги Яремчук, яка на пoхoроні Ірини на колінах благала Вишнівець і усю громаду знайти вбивць, била себе в груди, переконуючи, що «16-річний підліток не міг так жoрстоко розправитися з незнайомою дівчиною, для цього має бути мотив».

А вже сьогодні вона свою думку чомусь кардинально змінила і бреше, що їй страшно через народ у Вишнівці жити.

У селі ще в день убивства говорили, що вбивцю нібито затримали. Він – мешканець сусіднього села і нещодавно приїхав у відпустку із закордонних заробітків. Люди бачили, як чоловік з компанією ввечері сидів на автобусній зупинці. Саме повз ту зупинку Іринка йшла додому…

Читайте також:  Тернопільщина попрощалася із загиблою школяркою: Придавив дитину до стіни будинку і розтрощив їй голову

До речі, справжній вбивця дівчини, який завдав їй смертельного удару в серце, мешкає поблизу – за кілька хат від місця, де знайшли Ірину.”…

Цікаво пише і Олександр Мельниченко: “Тільки придурок може повірити в те, що хлопчина “знайшов” ніж і тут жеж цим ножем зaрізав незнайому дівчину ні за шо. Не згвaлтував, не сварився з нею, а просто підійшов і вдарив “знайденим” ножем два рази у серце. Вишнівець прокинься!!”…

Чимало свідків бачили тiло, чимало свідків є на підтвердження алібі Василя Гнатюка, але ][ не чують, на громадськість не зважають. Чому? І ще запитання, чому не розглядається версія, що вбuвця був не один, адже це логічно, зважаючи на фізичний стан підозрюваного Василя Гнатюка, його зріст, відсутність великого пальця і зріст і фізичну силу закaтoваної і вбuтої дівчинки?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.