facebook

«До фіналу залишилось зовсім трохи», – криміналіст Костильова обіцяє в понеділок оприлюднити нові відомості про вбивство Ірини Мукоїди

Наталія Костильова, експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси» у Facebook написала, що вже за два дні повідомить нові відомості щодо вбивства тернопільської випускниці у Вишнівці, які їй вдалося зібрати. Вона запевняє, що має всі беззаперечні факти.

«В понеділок повідомлю нові відомості і факти, адже зараз обробляємо із спеціалістами фото і документи. До фіналу залишилось зовсім трохи», – написала Костильова.

А тим часом нардеп із Тернопільщини Михайло Головко на вимогу мешканців Вишнівця та навколишніх сіл скерував колективне депутатське звернення до Генпрокурора та Міністра внутрішніх справ з вимогою доручити проведення досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні правоохоронним органам однієї з сусідніх областей. Оскільки має сумніви щодо об’єктивності розслідування тернопільських правоохоронців. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:  На Тернопільщині будинки опинилися посеред озера з дощу. Четверо людей потрапили у пастку (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.