facebook

«Бомжі» тероризують жителів «Пасічної» (фоторепортаж)

На вул. Тролейбусній безхатьки окупували територію, де розміщено зону для відпочинку містян. Люди скаржаться, що тут постійний “смітник” і п’яні розбірки. Сьогодні викликали патрульних. Повідомлення на 102 надійшло про бійку в громадському місці, проте по приїзді її правоохоронці не застали. Натомість побачили жахливу картину: молоду п’яну жінку, яка лежить на лавці поруч купи сміття і мотлоху.


Проблемне місце знаходиться на вул. Тролейбусна, поруч кіоску навпроти супермаркету “Вопак”. Місцеві кажуть, що безхатьки тут майже поселилися. Влаштували “зону відпочинку”. Віктор – власник одного з магазинів, що поруч, пояснює:

“Жителі неодноразово звертались до влади, аби вирішити цю проблему, демонтувати лавки, проте реакції не було. Таке триває щонайменше три роки”

Молода жінка, якій на вигляд близько 30 років, не змогла пояснити патрульним, як опинилася у цьому місці. Жінка знаходилася у стані сильного алкогольного сп’яніння. Приїхали її рідні, які пояснили, що випиває вона часто. Останнім часом зв’язалася з безхатьками. Родичі дали дозвіл правоохоронцям викликати 13-у бригаду. До слова, у жінки викрали телефон та гроші. Коли це сталося і де саме – вона не знає.



 

Читайте також:  Через ситуацію з COVID-19 на Івано-Франківщину завітає Зеленський

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.