facebook

Била, морила голодом, прив’язувала скотчем, катувала розпеченою ложкою: У Закарпатті жінка знущалася з прийомної дитини

Хлопчик розказав поліції жахливу історію про свою нову сім’ю, де його постійно били, лякали та замикали вдома.


У Нацполіції Закарпаття кажуть, що вже повідомили жительці Ужгорода про підозру у вчиненні аж трьох кримінальних злочинів: нанесенні ушкоджень різного ступеня важкості та катуванні.

– Багатодітна ужгородка взяла під опіку п’ятьох дітей із однієї родини. У чотирьох дівчаток та хлопчика померли батьки, і до того, як потрапити в сім’ю підозрюваної, діти жили у Перечинській школі-інтернаті, – інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

За словами сусідів, вони помітили, що прийомна мати ненавидить 9-річного хлопчика, який часто приходив до школи із побоями. Однак, перевірки соціальних служб та з навчального закладу не виявили порушень, поки одного разу дитина у важкому стані не потрапила в клінічний центр нейрохірургії та неврології Ужгорода.

– Дитину у центрі оглянути та виявили на тілі сліди серйозних побоїв, опіків, та інтоксикацію організму. Прийомна мама пояснила лікарю, що дитина впала у ванній. Медики в цю історію не повірили та забрали хлопчика в реанімацію. Там дитина все розповіла дорослим, – звітують у поліції.

Розповідь хлопчика шокувала лікарів: його били ременем із залізною пряжкою та пластмасовою вішалкою, морили голодом, прив’язували скотчем, катували розпеченою ложкою.

Одразу після цього, ще у липні 2016 року, підозрювана відмовилася від хлопчика, над яким чинила насильство, а 13 червня 2017 року відмовилася і від його сестри.

Багатодітній ужгородці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ, ч. 2 ст. 125 ККУ та ч. 1 ст. 127 ККУ. Доки тривало слідство, вона встигла народити ще одну дитину, а тим часом хлопчик перебуває у Перечинській школі-інтернат.

Читайте також:  Учня Івана Дорна побили та пограбували в Одесі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.