facebook

Хто кого? Бузова публічно поскандалила з Лободою. Таких пристрастей у шоу-бізнесі не було давно!

Поп-виконавиця з Росії Ольга Бузова “відчитала” українську співачку Світлану Лободу за те, що вона нещодавно в одному з інтерв’ю образила її шанувальників некоректними висловлюваннями.

Свою точку зору відносно роботи російської телеведучої та екс-учасниці шоу “Дом-2” Бузової, Лобода висловила російському виданню “Афіша”. Там вона заявила, що раніше не розуміла проектів Бузової та тих, хто може захоплюватися її роботою, передає PeopleTalk. Вона була переконана, що Ольгу Бузову можуть сприймати лише домогосподарки, які не мають можливості читати та думати.


Свою відповідь на це російська виконавиця опублікувала в Instagram.

Бузова наголосила, що будь-який артист, якби він був актором, телеведучим, музикантом або співаком, він займається творчістю для людей, глядачів, шанувальників, в чому вона не виняток.

За 13 років роботи в шоу-бізнесі, я зіткнулася з величезною кількістю негативу на свою адресу… Але коли намагаються зачепити моїх шанувальників, людей, які від самого початку мене підтримують, щиро люблять і цінують, тут я, вибачте, промовчати не можу.
Світлано, я віддана своїм людям, також як і вони мені. Тому, прошу вас, як мислячу людину, яка має можливість читати і думати, як мінімум надалі відмовитися від таких гучних, необґрунтованих і неправдивих висловлювань,
– зазначила реаліті-зірка.

Ольга Бузова підкреслила, що поки Світлана Лобода перебуває у російському турне, хай краще поговорить про свою творчіть і шанувальників, які теж слухають музику Бузової.

У своєму пості Бузова також припускає, що, можливо, її українська колега напередодні цього інтерв’ю втомилася або просто хотіла привернути увагу самої Бузової.

Читайте також:  Скандал у школі: Вчителька запропонувала 11-річним ученицям втратити цноту у готелі, батьки шоковані

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.