facebook

Жахлива ДТП на Київщині: 17-річний водій не впорався з керуванням

П’ятеро людей загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Київській області вранці, 23 липня.
Якпише hromadske, про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

Поблизу с. Пшеничне о 5 год. 10 хв. 23 липня на трасі Київ-Одеса водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, з’їхав в кювет і зіткнувся з деревом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули 5 людей

— йдеться в повідомленні на сайті відомства.

За кермом був 17-річний водій, повідомляє портал «Київ.Оперативний» з посиланням на дані Національної поліції. На батьківському автомобілі «Opel Astra» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом.

Неповнолітній керманич та четверо його пасажирів: троє хлопців – 16, 22 та 22 років і 17-річна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Всі місцеві жителі.

— йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії. Призначені експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельної ДТП.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:  В ОДНІЙ ІЗ КВАРТИР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ВИЯВИЛИ ТІЛО ЛІТНЬОЇ ЖІНКИ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.