facebook

Віце-мер Івано-Франківська показав свою нову сексуальну пасію (фото)

Віце-мер Івано-Франківська показав свою нову сексуальну пасію.

Заступник міського голови Івано-Франківська з питань будівництва Олексій Кайда на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото із відпочинку у Тернопільській області. на якому він рибалить із невідомою білявкою:

“Яка пречудова Україна! І була риба, і була юшка! Гарненький вдався відпочинок на Тернопіллі!” – підписав світлину пан Олексій.

На запитання в коментарях, що за особа жіночої статі із ним на фото, він з гумором відповів: “Я і моя Золота рибка!”.

В наступних коментарях користувачі соцмережі поцікавились у Олексія Кайди, а де ж біатлоністка Олена Підгрушна, яка була його дружиною, але на дане питання він ще не дав відповіді.




Олексій Кайда і Олена Підгрушна

Нагадаємо, що в ЗМІ неодноразово з’являлись публікації, про те що Олексій Кайда призначений заступником міського голови Івано-Франківська, в якості “смотрящого” за містом від львівського кримінального авторитета “Пупса” (Ігора Кривецького), якого вважають власником партії “Свобода”, яка перемогла на виборах в обласному центрі Прикарпаття.

 

На таку думку журналістів наштовхнув також факт створення ще одного віце-мерського крісла у Івано-Франківську, та те, що питання будівництва, яке є одним із найприбутковіших бізнесів у Івано-Франківську, забрали від першого заступника міського голови “свободівця” Миколи Вітенка і передали Олексію Петровичу.

 

Наразі, подейкують, що жодне більш-менш важливе будівництво у місті не розпочинається без “благословення” Кайди.

 

Читайте також:  Туреччина і Греція – так, Італія та Іспанія – ні: куди можна буде поїхати влітку 2020 року

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.