facebook

“Ніякого натяку на почуття провини”: Матір полоненого Агєєва вразила своєю підлістю і цинізмом

Російський журналіст Олександр Тверськой прокоментував заяви Світлани Агєєвої після її зустрічі з полоненим сином в Україні.

Матір полоненого російського контрактника Віктора Агєєва своїми заявами про те, що її син потрапив у “суперечку”, а люди не повинні стріляти в один одного, показали, що вона не відчуває ніякого почуття провини і так нічого не зрозуміла зі свого візиту в Україну. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олександр Тверськой, передають Патріоти України.

“Суперечка” – це коли ваш синок у дворі побився і м’ячем вікно розбив сусідське. Коли ж ваш синок поїхав зі зброєю вбивати в іншу державу на неоголошену, віроломну війну – це не суперечка. “Люди не повинні стріляти один в одного”. Так, а ще всі повинні любити один одного, берегти природу і переводити бабусь через дорогу. До речі, може уточните, які люди, в кого і чому стріляють?”- написав Тверськой.

Він уточнив, що українські військові стріляють у російських окупантів, які прийшли на чужу землю, а росіяни стріляють, щоб захоплювати чужі території.

“Країни повинні не воювати, а дружити”. Ще одне гуманне відправлене язиком-помелом у вічність. По-перше, про які країни мова, мамо окупанта, конкретизуйте ваш посил, а то може бути країни не розуміють до кого ви звертаєтеся і тільки чекають вашої команди “дружити”? По-друге, коли одна країна нападає на іншу, то не виходить “не воювати”. Ось прям раді були б дружити: разом їсти морозиво, ходити в кіно, а щось не виходить. Виходять відірвані кінцівки, ріки крові, блукаюче по країні горе. Якось не дружити в такій ситуації, не доходить, мамо окупанта?”, – написав журналіст.

“Вибачте, пані Агєєва, але ви мало того що органічно підла і примітивна, але ще і в край знахабніли. А ще я зневажаю боягузтво, з якого ви і подібні вам мільйони громадян Російської Федерації складаєтесь – з тремтячих піджилок, спітнілих, тремтячих рученят, бігаючих очей. Загалом, чергова спроба скласти з себе відповідальність, ніякого натяку на почуття провини і каяття, такий плювок українцям на їхній же території”, – наголосив Тверськой.



Читайте також:  Знайдений в Афганістані солдат, який зник 30 років тому, виявився “несправжнім”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.