facebook

Вбили, як цуценя, познущавшись над тілом: У Кривому Розі батьки жорстоко розправилися з прийомною донькою

Подружжю Кудрявцевих вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

У понеділок, 24 липня, в Кривому Розі стало відомо, що 21 липня прийомним батькам Аміни Менго, чиї останки були виявлені в водоймі, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за 297 статтею Кримінального кодексу України (наруга над місцем поховання або над тілом померлого), і за статтями Кримінального кодексу 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) і 384 (завідомо неправдиве показання). Рідна бабуся Аміни Елліна Менго розповіла, що вона підозрює, що її внучку вбили напередодні Дня дитини. Про це пише 1kr.ua, передають Патріоти України.

“Її, як цуценя вбили, над тілом познущалися. Дитина.. не похована, Кудрявцеви її вбили,” – розповідає вона.

“31 травня був День дитини, як я думаю, вони наголошували на тому, випивали. Весна важка була, а Аміна ревматик, видно крутили суглобчики, і вона плакала. Мабуть сильно дістала Таню (прийомну матір, – ред) І вона її прибила. Може так по попі дала, не розрахувавши силу, дитина-то кволенька. Навіщо над тілом познущалися? Може вони намагалися приховати сліди побиття? Дітей не годували молоком, м’ясом,”- додала бабуся.

Рідна мати Аміни на даний момент знаходиться в Арабських Еміратах і не може приїхати в Кривий Ріг, а бабуся не може стежити за дітьми через стан здоров’я.

Як повідомив начальник слідчого відділу КОП Олександр Гоптарєв, батько вказав місце поховання дівчинки.

Слідством встановлено, що 2 червня близько 21:00 батьки вивезли в сторону Миколаєва останки дівчинки і там спалили. Останки поховали в поліетиленових пакетах у водоймі.

При проведенні молекулярно-генетичного дослідження правоохоронці встановили збіг генотипів останків обгорілого тіла і зубної щітки. Ймовірність збігу майже 100%.

Читайте також:  На Прикарпатті чоловік застрелився із рушниці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.