facebook

Скандальна блондинка “Свєта” знову відзначилась у Києві: фото та відео

На Печерську у Києві Світлана Цибуліна на своєму Range Rover АА7555АЕ перекрила дорогу і намагалася протаранити автомобіль.

Інцидент стався 25 липня о 21:50 у “Царському селі”. Про це повідомив водій Артем Мостовий на своїй сторінці у Facebook.

Зі слів Артема, колишня дружина працівника ГПУ Ігоря Цибуліна Світлана у стані сильного алкогольного та наркотичного сп’яніння почала погрожувати йому за зупинку на одній з вулиць.

“Спочатку вона перекрила дорогу, потім намагалася протаранити моє авто. В той момент під’їхав, як виявилося пізніше, сусід цієї неадекватної, який сказав, що вона завжди так поводиться, потрібно викликати копів”, – йдеться у дописі.



Мостовий додав, що він вирішив від’їхати від авто Цибуліної, але вона влаштувала гонки. Поліцейські забрали у жінки водійські права за статтею “Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції”.

Захопившись гонками, вона не помітила, як приїхала прямо до Печерського відділку поліції, де й була затримана. Прав вона позбавлена за статтею 130 і поїхала додому з драйвером, але чи надовго?
– додав водій.


Нагадаємо, у лютому 2016 року неадекватна блондинка “Свєта” припаркувала свій Range Rover на тротуарі, через що поліція хотіла скласти протокол. Однак через агресивну поведінку жінку довелося забрати у райвідділок.

Читайте також:  Коронавірус виявили уже після смерті: на Тернопільщині розгорівся скандал через відсутність тестів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.