facebook

Дім для Надії: дівчинка з інтернату так полюбилася односельцям, що вони вирішили збудувати для неї будинок(відео)

До 18 років вона думала, що її батьки помeрли, а виявилося, що вони покинули її ще в полoговому будинку, самі ж пиячили і жебракували, повідомляє СТБ.

Дівчина потрапила до інтернату, де й провела все своє дитинство. Про інтернат згадує неохоче, ті часи для неї були найтяжчими. Після інтернату вступила до коледжу та вивчилася на бухгалтера. Після того соціальні служби сказали, що житлом забезпечити її не можуть, адже її батьки живі.

Надія дізналася, що батьки живі-здорові і навіть живуть неподалік у хижі, умови жaхливі, та дівчина була готова спати навіть на підлозі, головне, що біля рідних, яких за все пробачила, хапалася за будь-яку роботу, дівчину полюбили односельці і вирішили допомогти бідоласі, тепер у неї є власна домівка.

Громада села Шешори, що на Прикарпатті, разом із місцевими депутатами, та головою сільської ради Василем Якібчуком, допомогли дівчині отримати окреме житло у яке вона вже незабаром переїде разом із хворою матір’ю. А ще, Надія мріє відшукати старшу сестру і теж забрати її до себе.



 

Читайте також:  У Франківську замість того, щоб дати кімнату в гуртожитку круглій сироті, її продали «дівчині модельної зовнішності»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.