facebook

Пакетик «Мівіни» на два дні: неповнолітні львів’яни ледь не померли від голоду, поки їх мати десь поїхала

Суцільна антисанітарія, в непрацюючому холодильнику – залишки продуктів, вкритих пліснявою і голодний переляканий семирічний хлопчик, який зізнався, що за два дні «пообідав» пакетиком «Мівіни».

Таку картину побачили в квартирі львів’янки працівники сектору ювенальної превенції Личаківського відділу поліції. Правоохоронців викликала директор однієї із львівських шкіл і повідомила, що у квартирі, де проживає родина з трьома дітьми, малолітні вже тривалий час знаходяться без нагляду дорослих.

Правоохоронці встановили, що мама хлопчика, 36-річна львів’янка, кудись поїхала ще майже тиждень тому, залишивши дітей на співмешканця. Її восьмирічна донька зараз знаходиться у літньому таборі в Карпатах. Старший син, якому десять років, проводив дні в одному з дитячих центрів, відвідувачів якого принаймні годують двічі на день.

Обох хлопчиків працівники поліції доставили до притулку Львівської облдержадміністрації. Туди ж планують забрати і їхню сестричку, а мати дітей позбавити батьківських прав.

До слова, раніше правоохоронці вже неодноразово проводили з жінкою профілактичні бесіди та навіть притягали її до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Читайте також:  У поляків залишився рік, щоб зберегти українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.