facebook

Він шанувальник “русского міра…” Мережі обговорюють скандал навколо українського пілота – героя. Ви будете шоковані

Пілот Олександр Акопов, який успішно посадив пошкоджений літак у Туреччині, буцімто є вихідцем із Донецька і шанувальником “русского міра”, передає Корупція.Інфо

Популярне: Палає усе навколо! В курортній зоні Одеси страшна масштабна пожежа

Про це написав блогер під ніком Сергій Наумович у Facebook.

“Упс…” Гордість “України, пілот, який врятував життя 127 людей,зокрема і своє, Олександр Акопов у травні 2015 року поставив собі на аватарку в ФБ фото Сергія Лаврова. Воно, власне, знаходиться там і зараз. І це не в 2013-му, не 2012-му році, а вже в травні 2015-го! Тобто після Іловайська, Дебальцевого тощо… Не знаю, як для вас, але для мене після побаченого повністю змінюється ставлення до “героя”. Вибачте. Можете закидати мене камінням, але я відмовляюся переступати через свої принципи, які стосуються російської агресії. Так, професіонал своєї справи. Так, у цій ситуації молодець, але, судячи з усього, він любитель “вузького світу”, – зазначив Наумович.

За його словами, на фото зі сторінки Акопова в Facebook на вас дивиться людина, яка винна у смертях тисяч українських бійців і мирних жителів.

“Якщо пілот не просто ставить “лайк”, а заносить собі на аватарку це чудовисько, за яким “плаче” Гаазький трибунал, то це означає, що Олександр знаходиться по іншу сторону “барикад”, – наголосив Наумович.

Його пост викликав неоднозначну реакцію в мережі.

“Це не має жодного відношення до цієї ситуації. Він врятував людей”, – написала Оксана Андронова.

“Так, на жаль, професіоналізм багатьох людей вищий за їхні моральні якості”, – вважає Соломія Українка.

“Припустимо, герой. Про що він думав, саджаючи літак: про життя пасажирів або своє? Нам невідомо. Вже доведено що водій при лобовому зіткненні підставляє пасажира, це інстинкт самозбереження. Переглянув його друзів. Половина з Донецька. І в жодного на аватарці немає натяку на український прапор. Поставив Лаврова. Значить, це його кумир. Відповідно, він сепар. Може, він і врятував чиїсь життя, але через таких, як він, десятки тисяч вбито українців”, – вважає Юхим Сербів.

Читайте також:  В українців з ID-паспортами виникають проблеми в банках

Спецкор московської “Комсомольської правди” Дмитро Смирнов також звернув увагу на сторінку Акопова в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.