facebook

У “Правому секторі” розповіли, куди поділись зниклі матеріали по справі Тимошенко

Матеріали по справі проти Юлії Тимошенко у представників “Правого сектора” вилучила київська міліція у березні минулого року.

 / lenta-ua.net


Про це заявив прес-секретар “Правого сектора” Артем Скоропадський.

“Cуть ситуації в тому, що, коли було таке лихоліття після того, як влада попередня втекла, то “Правий Сектор” взяв під охорону деякі адміністративні будівлі і будинок Пшонки, тому що ми розуміли, що там можуть зберігатися документи, які можуть відкрити правду на злочини попереднього режиму”, – сказав він.

Він підтвердив, що там була справа Тимошенко, “і там були ще всякі документи пов’язані практично з більшістю відомих опозиціонерів того часу”.

“Після того, як ми заявили, що ми не охоронна фірма, ми не можемо охороняти будинок Пшонки, ми ці документи забрали, приїхали в готель “Дніпро”, ці документи були у нас, все це, дійсно, було в розпорядженні “Правого Сектора”, – розповів Скоропадський.

Однак, за словами Скоропадського, всі ці документи були вилучені представниками київської міліції, коли “” виселяли з готелю “Дніпро”.

“Тобто, цих документів у нас немає з березня минулого року… Ми не могли попросити у них (представників правоохоронних органів) ніяких розписок, тому що все це відбувалося під дулами автоматів. У них на руках були шеврони Головного управління МВС міста Києва і, власне, питання до них, документи, принаймні, від нас пішли до них. Де вони зараз, я не можу відповісти”, – прокоментував він.

джерело http://www.unian.ua/politics/1066125-u-pravomu-sektori-rozpovili-kudi-podilis-znikli-materiali-po-spravi-timoshenko.html

Читайте також:  УВАГА! Франківські школи наробили помилок з атестатами (перелік шкіл )

Шукайте деталі в групі Facebook