facebook

Депутат міської ради від “Свободи” вважає стрільця “Диру” нормальним хлопцем

Депутат Івано-Франківської міської ради від ВО “Свобода” Сергій Абрам’як вважає стрільця “Диру”, який розстріляв авто з підприємцем біля Ратуші, нормальним хлопцем.




фото з сторінки Абрам’як Сергій у Facebook

Про це депутат написав в коментарях в мережі Facebook, передає WestNews.

“Дира нормальний хлопець, з ким не буває, а людей якщо ідуть вбивати, то вистачає 1 пострілу, а якщо хлопець підірваний, то це не означає, що він вбивця… мені особисто його шкода, так як зараз розумію, що людина йшла відстояти свою гідність… а тепер буде змушений відсидіти…”, – написав депутат.


Нагадаємо, 31 липня в центрі Івано-Франківська розстріляли авто місцевого підприємця. У авто перебував Ігор Гербін, якого із пораненням забрала швидка медична допомога.

За даними правоохоронців, стріляв Михайло Дерещук, відомий під прізвиськом “Дира”. У 2015 році він балотувався до Івано-Франківської міської ради від партії “Патріот”.

Працівники патрульної поліції м.Івано-Франківська розшукали автівку підозрюваного на одній із вулиць міста. При огляді в салоні легковика виявлено пістолет з якого, ймовірно, здійснювалися постріли та набої, які вилучено та направлено для проведення експертизи.

Донька підприємця, в якого стріляли в Франківську, розповіла про його стан. Вона також зазначила, що “Тато живий. Все добре”, його прооперували і він перебуває в обласній клінічній лікарні.

Того ж дня, ввечері, підозрюваного було затримано в селі Чукалівка, що біля Івано-Франківська.

Читайте також:  На Франківщині чоловік влаштував стрілянину в кафе

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.