facebook

Всі пророцтва про кінець світу вели САМЕ до цього! Що нас чекає у цьому році? Це ЖАХ

Наступ кінця світу прогнозували ще на початку «нульових», а саме 2000-му році.



Але кожен раз дата апокаліпсису зміщувалася, незважаючи на всі пророцтва і передбачення. Спроби передбачити фатальний момент в існуванні планети не припиняються і сьогодні.

Що ж говорять про це екстрасенси, астрологи і віщуни? Чи наступить кінець світу в 2017 році?

У самому простому розумінні віруючої людини — припинення життя на Землі (кінець Світу) настане після сходження з неба Ісуса Христа, який Страшним судом розділить все населення планети на праведних і грішних? Ті, хто жив по совісті потраплять в рай, а решта будуть горіти в пеклі.

Але настільки примітивне розуміння Апокаліпсису, передбачення якого сягає своїм корінням в Середньовіччя, знаходиться на грані фантастики. Є більш реальні, згідно з наукової точки зору, ситуації, які в змозі знищити людство. Найактуальнішими серед них є:

глобальна катастрофа,
ядерна війна,
застосування хімічної або бактеріологічної зброї,
природні катаклізми,
кліматичні зміни внаслідок експериментів над стихіями природи,
нова невідома раніше хворобу.

Зверніть увагу, що більшість потенційних причин для настання кінця світу залежать безпосередньо від людства, а немає якоїсь незрозумілої сили з поза. Тому чи буде життя на Землі після чергового прогнозу Апокаліпсису, що залежить скоріше всього від нас самих.

Прогнозовані дати кінця світу, які не збулися

Ще з початку нашої ери старці, мудреці і церковники намагалися передбачити початок кінця світу, але за дві тисячі років він так і не настав.

«Розклад» дат кінця світу, які не збулися

Дата
Потенційна причина

1 січня 1000 року
Кінець світу передбачив Сильвестр II (вчений і церковний діяч)

1260 рік
Кінець другого періоду біблейського Нового заповіту

Читайте також:  Три пророцтва знаменитої Ванги на кінець 2022 року

8 травня 1774
Парад чотирьох планет Марса, Венери, Меркурія і Юпітера, а також Місяця

1874
Початок Судного дня згідно тлумаченням Біблії адвентистами сьомого дня

18 травня 1910
Планета Земля пройшла крізь хвіст комети Галілея

2 лютого 1962
Згідно з розрахунками, які проводили індійські астрологи

24 листопада 1993
Заяви пророка «Білого братства» Юрія Кривоногова

1999 рік
Зіткнення Землі з астероїдом згідно трактуванню катренів Нострадамуса письменником Казанцевим

1 січня 2000
«Комп’ютерний» кінець світу

6 червня 2006 року
Апокаліпсис зважаючи на поєднання чисел 6-6-06 (число диявола)

22 лютого 2014
День Рагнарок – кінець світу за версією вікінгів

Нова дата настання кінця світу – 2017 рік. Але ніяких передумов того, що саме Вогненний півень вб’є все живе на Землі – поки що ні.
Прогнози про кінець світу в 2017 році від Павла Глоби

Знаменитий астролог Павло Глоба, який свого часу передбачив і економічна криза в Росії, і розпад України, прогнозує в 2017 році відновлення РФ, як сильного в економічному плані держави, через створення так званого Євразійського союзу. Саме це об’єднання країн дасть серйозний поштовх у розвитку співдружності і підірве Європейський союз з його колишньою могутністю і силою. А це означає, що кінець світу знову відкладається до «кращих» часів.

Що кажуть про кінець світу в 2017 році віщуни і відуни минулого?

Кінець світу 2017. Чи буде, прогнози медіумів і віщунів | Все про 2017 рікБолгарська ясновидиця Ванга ніде і ніколи не говорила про те, що апокаліпсис настане саме в 2017 році. А зважаючи на те, що майбутнє для Росії вона передбачила аж до трьохтисячного року – ми буде жити ще довго. Хочеться вірити, що при цьому ще щасливо і в достатку.

Читайте також:  У Франківську затримали всесвітньо відомого хакера "Sanix"

Американський містик і медіум Едгар Кейсі (1877-1945), який робив свої прогнози, перебуваючи під гіпнозом, передбачав дуже багато на геополітичній карті планети.
Зокрема він вгадав:
Дві світові війни.
Економічна криза 1929 року.
Розпад Радянського Союзу.

Також він передрікав і відродження союзної республіки, але вся правда щодо даного пророцтва поки невідома. Хоча передумови до цього вже є. Але, як показує ситуація, далеко не всі союзні держави повернутися під крило великої і могутньої свого часу країни.

Сама шанована ясновидиця Росії блаженна незряча Матрона також не обіцяла кінець життя на Землі у 2017 році. Але говорила наступне:

«Війни не буде, без війни всі помрете, жертв буде багато, всі мертві на землі лежати будуть… Всі помруть. Ввечері будуть лежати на землі, а вранці – підуть під землю…»

Але подібне пророцтво не віщує раптової смерті людини, про яку казав Воланд-персонаж роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Поняття «ранок» і «вечір» в прорицаниях може вимірюватися десятками, а то й сотнями років.

Багато чого з того, що писав у своїх катренах Нострадамуса дуже складно розшифрувати й інтерпретувати під сучасні реалії життя. Але, мабуть, цей чоловік був оптимістом, адже остання дата апокаліпсису, згідно з писанням Нострадамуса випадає на 3797 рік. А до цього часу можна ще жити і жити…

Якщо перестати вірити в біблійні чудеса і пророцтва, а повністю віддатися прагматизму і науковим прогнозам щодо кінця світу, людство в змозі знищити саму себе. На щастя, є багато міжнародних організацій, які своїми діями всіляко намагаються переконати людей і привести їх дії і думки в правильне русло. Виходячи з цього, кінця світу в Новому 2017 році не буде. Ну, хіба що якийсь астероїд зіткнеться з Землею… Хоча це навряд чи…

Читайте також:  Іванофранківець вчинив ДТП на Львівщині, постраждала жінка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.