facebook

У Дніпрі нелюди зґвалтували цуценя палицею

Небайдужих просять допомогти собаці вилікуватися У Дніпрі невідомі шкуродери згвалтували цуценя палицею. В результаті у собаки, яку назвали Поночка, розірвані органи черевної порожнини і утворився свищ. Про подію повідомив Влад Антонов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Над Поночка хтось поглумився. Бідний маленький дитина. Пам’ятайте ми писали що у Поночка гній з… І синці навкол… Не хотілося вірити, що це таки правда. Всередині залишилося чужорідне тіло, то чи тріска від палиці чи ще що, поки точно сказати не можна, все запливло гноєм! надули величезну шишку за ніч. Чужорідне тіло шукало вихід назовні, утворився свищ! Величезна дірка від статевого органу до животика, все прорвало, тече. Лікарі в шоці… – сказано в повідомленні.



Фото: Постраждала собака (facebook.com/vlad.life) Собаці потрібно три флакона антибіотика в день, пелюшки. Цуценя готують до операції, тому просять допомогти небайдужих матеріально. Карта ПриватБанку для допомоги: 4149 6258 0597 9828 (Влад Антонов).

Читайте також:  “Зарплата прийде… хліб, соль купив і всьо…ПІЗД*Ц!”, – Петро Бампер про “Тарифи та економію”. Чесно, відкрито (Відео18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.