facebook

Гаряче! Двоє нових патрульних в службовому автомобілі розважалися з дівчатами (відео 18+)

Привіт Авакову і Деканоїдзе: Двоє нових патрульних з Житомира в службовому автомобілі розважалися з дівчатами

В той час, коли крадіжки, грабежі, розбої, зґвалтування і вбивства стали буденністю для українців, нові поліцейські, як і їхні старі “папєрєднікі”, в робочий час здійснюють… “поліцейське піклування”.

Двоє нових патрульних Житомира разом з двома молодими дівчатами більше години перебували в патрульному автомобілі, який вночі був припаркований у дворі. Перебуваючи в автомобілі, патрульні давали дівчатам свій формений одяг, дівчата робили селфі, розмовляли, сміялися … В цілому, робоча зміна нових патрульних, зарплата яких становить від 8000 гривень в місяць, проходила традиційно.




Але пильні громадяни, які забезпечили патрульних форменим одягом за 700 доларів, помітили недобре і зафіксували всі ці дії на відео. У своє виправдання патрульні сказали, що вони просто робили “поліцейське піклування”. Керівництво нових патрульних підтвердило слова підлеглих і заявило, що патрульні дійсно робили “поліцейське піклування”.

Ну а поки розумово-неповноцінні патрульні здійснюють “поліцейське піклування”, а керівництво їх покриває, в країні продовжує стрімко зростати злочинність. Крадіжки, грабежі, розбої, зґвалтування і вбивства стали буденністю. І коли наступного разу грузинська аферистка Хатія Деканоїдзе буде розповідати про вигадані причини зростання злочинності, потрібно просто показати їй це відео. Тому що це відео, як не можна краще демонструє справжні причини зростання злочинності.

Читайте також:  В Житомирі середня зарплата педагогів – 11 тис. грн, для виплат вчителям до кінця року не вистачає 20 мільйонів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.