facebook

“Я не могла повірити, що це Франківськ”, – прикарпатка вражена сервісом міської лікарні (фото)

Про це мешканка Івано-Франківська написала у ФБ-групі Комуналка ІФ.

“Можуть, якщо хочуть!”, –Marichka Galyuk пише, що після госпіталізації її родича до міської клінічної лікарні не могла повірити, що це Івано-Франківськ.

“Цього тижня у нашого дяді Вови стався інсульт. Машина “Швидкої допомоги” забрала його в міську (НЕ ПРИВАТНУ) лікарню Івано-Франківська. Йому якісно надали першу допомогу. Хоч він там всього кілька днів, ліва рука і нога (паралізовані при госпіталізації) вже працюють! Правда, не з такою інтенсивністю, як раніше. Та все ж прогрес помічаємо щодня. Слава Богу!!!

Але також хочу звернути вашу увагу на фотографії цієї лікарні. Я не могла повірити, що це Франківськ. Рецепція з ТВ і кондиціонером, камери відео спостереження, відділення на кодовому замку, пластикові вікна і двері, нові ліжка і матраси, “свіжі” стіни, натяжні стелі. Дядя Вова каже, що на обід щодня окрім каші чи картоплі ще й котлету дають…

Не знаю, як вони це зробили – на добровільні пожертви чи на виграні гранти, але хай тоді навчать цьому способу оновлення умов й інші медичні установи (нещодавно згаданий мною ОПЦ, наприклад)”, – написала Marichka Galyuk.



Читайте також:  Під Бурштином “ВАЗ” зіткнувся з “Мерседесом”. Двоє людей потрапили в лікарню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.