facebook

Путін і корейська поп-зірка стали персонами року за версією Time

Президент РФ Володимир Путін посів друге місце в рейтингу персон 2014 року за версією читачів журналу Time.

1607892




Голосування вже завершилося, повідомляє увечері в п’ятницю, 10 квітня, інтернет-сайт журналу.

Російський президент отримав 6,5% голосів. Всього на одну десяту відсотка його обігнала південнокорейська співачка Лі Че Рін (Lee Chae-rin), яка виступає під псевдонімом CL у складі поп-гурту 2NE1.

Путін став героєм Charlie Hebdo

На третьому місці закріпилася Леді Гага, яку підтримали 2,6% учасників опитування. Всі інші учасники рейтингу отримали менше 2% кожен.

Наприклад, Папа Римський Франциск потрапив на дев’яту позицію, а Барак Обама – на одинадцяту (відповідно 1,5 і 1,4 відсотка). Дві десятих пункту поступилася своєму чоловікові Мішель Обама.

Далай-лама, навпаки, обігнав в читацьких уподобаннях охоронця Святого Престолу на дві десятих відсотка, отримавши таку ж підтримку, як і молода англійська актриса Емма Уотсон, відома роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера.

Також у рейтингу присутні президент Сирії Башар Асад, канцлер ФРН Ангела Меркель, лідер КНДР Кім Чен Ин.

Голосування проводилося на офіційному сайті журналу і на його акаунтах в соціальних мережах. Офіційні результати читацького голосування будуть оголошені 13 квітня. Список за версією редакції планується оприлюднити 16 квітня.
Time – найпопулярніший журнал в США, його штаб-квартира розташована в Нью-Йорку. З 1999 року журнал публікує рейтинг Time 100 – список ста найбільш впливових людей минулого року.
За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також:  Путін вперше назвав "спецоперацію" війною і звинуватив Україну

Шукайте деталі в групі Facebook