facebook

У Франківську “зцілили” жебрака без рук (ФОТО)

Сьогодні, 9 серпня у Франківську, на перехресті вулиць Незалежності та Січових стрільців відбулося “зцілення” того, що просить.

Чоловік стояв на вулиці та просив у перехожих гроші, адже в нього, буцімто, немає кистей рук. Обидві руки в чоловіка були перемотані бинтами та частково вимазані йодом чи подібною речовиною, що виглядало наче травма сталась нещодавно і рани досі свіжі. Однак, коли під’їхала поліція та задала декілька запитань, то виявилось, що це не так.

Володимир Фурштей лейтенант поліції запитав звідки приїхав чоловік та хто йому допомагає.

Як виявилось жебрак приїхав, з його слів, із Чернівців. Руки йому допомогла замотати жінка, тому на прохання поліціянтів зняти бинти, він сказав, що не зможе. Коли правоохоронці поцікавились чи потрібно з кимось ділись “заробленим”, чоловік сказав, що не потрібно.

Патрульні допомогли чоловікові розмотати бинти і виявилось, що кисті не те щоб відсутні, навіть не поранені. Після цього його забрали у відділ поліції для встановлення особи.

У відділку чоловік розповів, що займається цим вже близько року. Їздить містами, перед Франківськом був у Вінниці, куди збирався далі не сказав. У “відрядженні” спить на вокзалі. З особистих речей возить за собою лише подушку, на якій і заробляє. Також каже, що гроші кидають переважно молоді люди, старші більш скупі. Від восьмої години ранку чоловік заробив ні мало, ні багато 734,15 грн.

Наразі чоловіка затримали за шахрайство, що загрожує штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.



Читайте також:  Чоловік побив та хотів зґвалтувати дівчину: “Захотів сексу на кладовищі”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.