facebook

“З них виходили справжні котлети…” Одкровення маніяка про ґвалтування і вбивства жінок шокувало весь світ

Жертв смажили на барбекю. У в’язниці Балтимора, штат Меріленд, помер 62-річний Джозеф Рой Метені, який відбував два довічних ув’язнення за вбивство людей та продаж їхнього м’яса на барбекю.

За інформацією Daily Mail, поліція розслідує смерть маніяка та з’ясовує усі обставини. Перед оголошенням вироку у 1994 році він просив смертної кари. Також відомо, що чоловік страждав через ожиріння.

Метені заарештували за вбивство двох жінок. Він заманив жертв до промислового приміщення у Балтиморі, де вступив з ними у статевий акт, після чого вбив. М’ясо жінок злочинець продав власнику кафе біля дороги.



“З них виходили справжні котлети, які були не гірше, ніж яловичина або свинина. Якби ви спробували, ви б не зрозуміли, що це людське м’ясо. Зазвичай люди не знають, що вони їдять”. – одна з цитат Метені.

Під час суду вбивця зізнався журналістам у вбивстві ще 10 людей. Причиною своїх дій він назвав той факт, що від нього пішла дружина з шестирічним сином.

Читайте також:  Бив, ґвалтував, підпалював дівчині волосся: 62-річного чоловіка арештовано без можливості внесення застави

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.