facebook

Знайшли немовля у шкільній вбиральні

Поліцейські розшукують матір новонародженого хлопчика, якого знайшли 8 серпня у вбиральні, що на подвір’ї школи села Балаховичі Володимирецького району.
Близько 22-ї години 17-річний місцевий хлопець разом з друзями на території школи грав у футбол. Він почув плач дитини, який лунав із вбиральні, розташованої на подвір’ї школи. Побігши на звуки, юнак побачив на дні стічної ями немовля.

Місцеві жителі відразу прибігли на допомогу. Вони витягнули новонародженого хлопчика, викликали “швидку” та повідомили до поліції.


Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що хлопчика вагою 2,8 кг лікарі госпіталізували у Володимирецький пологовий будинок. Зі слів медиків, дитина народилася доношеною, без патології, життю немовляти і здоров’ю нічого не загрожує.
Поліцейські за фактом замаху на умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці у посиленому режимі продовжують пошуки матері. Орієнтовано все місцеве населення та медиків, до яких жінка може звернутися з кровотечею. Породіллі за скоєне загрожує позбавлення волі на п’ять років.

Читайте також:  На Прикарпатті відправили за ґрати жінку, яка зарізала немовля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.