facebook

Смерть родини під потягом: свідки аварії розповіли про дивні маневри водія на переїзді. ВІДЕО

Очевидці кажуть, що машина проїхала переїзд, потім розвернулася та поїхала прямісінько під потяг.
Ціла родина загинула під колесами поїзда на переїзді в Івано-Франківській області. Мати, батько та двоє маленьких дітей їхали в легковику, котрий проігнорував червоне світло семафора.

Пасажирський поїзд їхав з Києва на Ворохту зі швидкістю майже 90 км/год. Залізничники запевняють, що це дозволена швидкість на цій ділянці. Коли побачив на переїзді легковик, машиніст зупинитися одразу не зміг – проїхав ще 650 метрів і увесь цей час тягнув за собою “Жигулі” з людьми. Щоби витягти тіла, рятувальникам довелося розпиляти авто. “Роботи ускладнювались тим, що машина частково була під локомотивом”, – пояснив керівник варти ДПРЧ-3 м. Галич Василь Середа, передає ТСН.

На залізничному переїзді біля Більшівців шлагбаума немає, проте він обладнаний світлофорно-звуковою сигналізацію. За словами свідків, у момент зіткнення вона працювала, а поїзд, що наближався, було видно здалеку. Однак водій легковика правилами безпеки чомусь знехтував – уже переїхавши переїзд, він раптом розвернувся назад. “Виїхали з Більшівців, зупинилися за переїздом і знову повернули, як на Більшівці. Переїжджали переїзд, і поїзд їх збив. Кричали їм: не їдьте, бо поїзд! Була і сигналізація включена, і світло. Я не розумію, чого вони поїхали”, – зізнається свідок трагедії Лідія. “Дивно, що люди могли не бачити і не чути того звуку поїзда. Там все добре видно і чути”, – твердить секретар Більшівцівської селищної ради Олександра Вітовська.

Батьки в цей час мали би везти 3-річного Артура та 4-річну Вікторію до садочка. Чому поїхали в протилежний бік – ніхто не розуміє. “Щоранку ці діти з 8:00 до 8:30 приїжджають до садочка. І ми здивувалися, коли вони не прийшли. Коли дізналися, що сталося, колектив не витримує! Ми так любили цих дітей, кликали їх “колобочки”. Бо вони такі гарні, фізично здорові діти”, – зізнається завідувач дитячого садка смт Більшівці Галина Білоус.

Читайте також:  Дзідзьо, Полякова і Янукович. Цьогоріч в Пістині знову маланкували (фото+відео)



Поспілкуватися з машиністом потяга наразі не вдалося – він у стані шоку. Його вже перевірили – чоловік був тверезим. “Думаю, зразу почав гальмувати, бо неможливо, щоб не гальмував, побачивши машину. Більш детально розслідування покаже”, – розповів в.о. керівника Івано-Франківської дистанції колії Юрій Гуцуляк. Рух поїздів на місці аварії залізничники відновили за дві години. Сиротою залишився старший син-школяр Ірини Засідько від першого шлюбу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.