facebook

“Vodafone” обманув франківця, запропонувавши безкоштовну послугу

Іванофранківцю оператор мобільного зв’язку “Vodafone” надіслав повідомлення про безкоштовний перехід на новий тариф, однак, при замовленні він виявився платним.

У мережі фейсбук франківець Володимир Калин поскаржився на оператора мобільного зв’язку. Чоловік розповів, що декілька разів йому надсилали повідомлення про змогу перейти на новий тариф “Light +” безкоштовно. У повідомленні зазначається, що необхідно тільки надіслати безкоштовне SMS і перший місяць користування буде безкоштовним, а наступний – 35 гривень у місяць. Однак, коли франківець підключив цей тариф, то йому надійшло SMS про те, що зміна тарифу відбудеться протягом 3 днів  і необхідно поповнити рахунок на 40 гривень.

В офісі оператора МІСТУ повідомили, що зміна тарифу є безкоштовною, перший місяць користування також безкоштовний, однак, для активації потрібно мати на рахунку 40 гривень, по-іншому акцію не підключать.

Суть мого посту не про 40 гривень чи якість послуг оператора. Вражає бряхня, якою бореться за кожну копійку мобільний оператор. Брехня, яка там зберігається ще з часів МТС. Брехня у тексті Смс, брехня у словах працівників компанії, бо саме їм я задавав прямі запитання про можливі додаткові платежі. Шановні, це дуже хибний шлях! Бо отримавши таким чином додатковий прибуток, ви втратили головний капітал – довіру клієнта, – пояснив франківець своє обурення.


Читайте також:  Шахрайка розвела власника охоронних фірм у Франківську на 4 мільйони

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.