facebook

Кулінарний “ляп” у франківському пабі: “бонусом” до пива подали картопляне лушпиння (фото)

Замість бонусу “картоплі в мундирах”, про який розповіла офіціантка, відвідувачам принессли “картопляні мундири” або ж просто відходи.

Про шокуючий випадок у франківському пабі розповіла в соцмережі Лілія Париляк.

“Якщо ви замовляєте у пабі улюблене пиво, а вам раптом пропонують “пиво дня” із “бонусом”, а вам цікаві нові смаки, то будьте готові, що пиво буде рівно вдвічі дорожче, “бонусом”, про який ви почули від тихої милої офіціантки “картопля в мундирах”, виявляться картопляні мундири, і вам, можливо, доведеться поборотися із власними кулінарними стереотипами, а головне, в жодному разі не думати про те, що корито теж може бути білим. Паб “Легенда”. Лушпайки від бульби (якщо без метафор)”, – йдеться в повідомленні.



У коментарях франківчпнка відмітила, що пиво з таким “безкоштовним бонусом” вартує 49 грн. Повертати “комплімент від шефа” на кухню не стали.

“Було таке рефлективне бажання) Але вирішили, що можна собі уявити, що це такий розвиток національної кухні, і можливо, колись туристи в нашому місті будуть їсти лушпайки від бульби, як наші туристи їдять усіляких комах чи жаб”ячі лапки за кордоном) Хтозна) І безвідходне виробництво, і початок нового кулінарного тренду)”, – додала Лілія Париляк.

Читайте також:  Поки чоловік замовляв їжу в одному з ресторанів Франківська, з його куртки зникло 10 000 доларів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.