facebook

Безкоштовна медицина: в Івано-Франківську пацієнтам надають доступ до інноваційного лікування (відео)

Безкоштовна медицина на Франківщині таки існує. У Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні працює лікар-отоларинголог Роман Фіщук, котрий доводить що це можливо.

У 17 років Роман поїхав навчатись у Сполучені Штати Амери за програмою обміну студентами. Провів там цілий рік і повернувся в Україну з новими цілями, – пишуть Версії з посиланням на TV Karpaty.

“Після цієї освіти я побачив, які є можливості. Якщо ти чогось дуже хочеш, ти можеш сам це створити для себе чи своїх оточуючих. Повернувся сюди, поступив у медуніверситет. Далі продовжував цю діяльність у студентських організаціях. Це робота зі студентами, з іноземними благодійниками. А після навчання в університеті працював з декількома іноземними організаціями. Допомагав гуманітарною допомогою інтернатам, геріатричним будинкам, хоспісу”, – розповів Роман Фіщук, отоларинголог.

Окрім освіти у медичному університеті, Роман рік навчався в Лондоні. Повернувшись із багажем нових знань, вирішив передати їх іншим студентам. Саме тому, при Івано-Франківському національному медичному університеті зініціював створення Центру слуху. Адже зазначає, що потрібно інвестувати в освіту. Як зазначає медик, найпоширенішою проблемою з якою звертаються його пацієнти – це поліпи в носі. Лікування відбувається згідно міжнародних програм безкоштовно.

Читайте також:  Повістки через Viber, Telegram, Facebook: нардепи придумали, як загнати всіх українців на війну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.