facebook

Геращенко назвав прізвища агентів Кремля в українській владі

Усі вони добре відомі

Російські агенти впливу в українській владі діють відкрито, використовуючи свої великі зв’язки.
Про це заявив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко в інтерв’ю “metroplus.com.ua”.
“Агенти Росії є, які добре відомі публічно. Віктор Медведчук – кум Володимира Путіна, це загальновідомий факт, він займається питаннями кураторства над політичною сферою України, мріє повернутися до влади на гаслах світу з Росією. Не думаю, що це у нього вийде. Я, в усякому разі, буду робити все, щоб це не вийшло”, – сказав він.



Іншим російським куратором він назвав олігарха Вадима Новинського. “Це також загальновідомий факт, він курує російську православну церкву Московського патріархату, не приховує цього, є її головним спонсором. При цьому Новинський до 2013 року був громадянином Російської Федерації. З легкої руки Януковича отримав громадянство України, став депутатом Верховної Ради з міста Севастополя”, – додав нардеп.
“Ще один агент російського впливу це Дмитро Фірташ. Він за гроші російських державних банків, отримав мільярди доларів в кредит, скуповував підприємства, пов’язані з переробкою газу і впливав на газотранспортний сектор в Україні. А газ – це один з “золотих Тільців” російської економіки і один з методів політичного впливу на інші країни, це також загальновідомий факт”, – повідомив Геращенко.

Він наголосив, що ці три людини впливають на Україну публічно, відкрито.

Читайте також:  Розстріл Майдану і кровопролиття в Одесі: Портнов узявся за Парубія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.