facebook

Краще б вас повбивали, за вас нам гроші не платять, – водій маршрутки вилаяв ветерана АТО

Водій маршрутного таксі “Івано-Франківськ – Снятин” накинувся з лайкою і образами на учасника АТО.

Водій цієї маршрутки відмовлявся обслуговувати ветерана за посвідченням учасника бойових дій.

Про прикрий випадок повідомив голова Тисменицької РО УСВА, волонтер Дмитро Сатур



.

За його словами, учора водій маршрутки “Івано-Франківськ – Снятин” на автовокзалі Івано-Франківська нагрубив учаснику бойових дій на Донбасі.

– Дорогі побратими та небайдужі люди до учасників бойових дій, поширюю інформацію про водія-сеператиста, прізвище Мультан, який їздить на автобусі “Мерседес Спрінтер”, номерний знак АТ 21-35 АА. Вчора в Івано-Франківську стався інцидент, де водій вилаявся на учасника бойових дій під час предявлення ним посвідчення. Слова водія: ви вже за…бали, понадавали посвідчень, краще б вас усіх там повбивали, а то створюєте проблеми, за вас нам ніхто не платить…

Скажу по-правді, як би я був на місці побратима, то я йому його морду та обруль і розквасив за такі слова. Але цього ми так не залишимо… Водії, якщо влада вам не платить, то претензії до влади а не до нас, – зазначив Дмитро Сатур.

Це не поодинокий випадок на Прикарпатті. Як раніше писав КУРС, водій маршрутного автобуса “Івано-Франківськ – Бурштин” відмовився безоплатно везти учасника бойових дій, бо на це, мовляв, пального не видають.

Читайте також:  На Закарпатті під час руху загoрівся рейсовий автобус із пасажирами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.