facebook

Кримський Бандерівець: севастопольська «в*та» знову мітингує

За словами блогера, який у соціальних мережах дописує під ніком «Кримський Бандерівець», в окупованому Севастополі знову неспокійно, – про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на сторінку оглядача в Фейсбук.

Блогер нагадує, що однією з найбільш обговорюваних тем у окупованому Севастополі є так званий новий «Генеральний план», розроблений окупантами і колаборантами. Його умови передбачають, що чимало мешканців міста будуть позбавлені своїх земельних ділянок. Кілька тижнів тому окупаційна влада Севастополя пообіцяла, що реалізацію Генплану припинять, але цього в реальності не сталось. Відтак, першого вересня севастопольська «вата» знову збирається на мітинг. Темою протесту було заявлено цілу низку проблем, зокрема: незаконне позбавлення містян земельних ділянок «владою», функціонування гаражних кооперативів, проживання людей, зареєстрованих у гуртожитках, а також реальне, а не формальне, припинення реалізації «антинародного Генплану».

Офіційно окупанти ще не заборонили мітинг, але вдались до інших заходів. Наприклад, на телефони заявлених учасників вже почали приходити повідомлення про те, що мітинг не відбудеться. Зрадники називають це «провокацією влади». Варто зауважити, що організатором мітингу виступає один із найбільш відомих колаборантів, який за свої «подвиги» навіть отримав свого часу медаль з рук окупантів – Ленур Усманов. Тепер же останній потрапив у немилість – окупанти заюрали у нього земельні ділянки, – інформує блогер.

Читайте також:  Фото із хлопцем у трyні та новинки "могилізації": в Москві розпочалася виставка похорoнного приладдя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.