facebook

“Це Буковель, крихітко”, – люди скаржаться на проколоті шини і хамство на курорті. ФОТО

На гірськолижний курорт “Буковель” не те, що іноді доїхати складно, – тут ще й паркуватися небезпечно, бо можна отримати проколоті шини і лайку.

Івано-франківець Ігор Бородакевич поскаржився у Фейсбуці на діяльність приватних охоронців курорту, інформує WestNews. Мовляв, ті цілком не розуміються у правилах дорожнього руху.

“Відпочинок на Буковелі. Європейський підхід.

Охорона спускає шини і наклеює непотріб на лобове за нібито “Неправильне паркування”.

Зранку з сім’єю приїхав на “Воду”, місця запаркуватись немає. Збоку без шлагбаумів і будь яких перешкод можна було заїхати на площадку біля основної дороги. Заїхав, переконався що нікому не заважаю, жодних знаків – отже все має бути ок. Забрав дітей і на відпочинок.

Після 14.00 підійшов перевірити авто – на склі наклейка про те що я паркуюсь як рагуль (на биковелі напевне ПДР не діють).


Шина переднього лівого колеса пробита у двох місцях збоку. Цвяхів арматури і т.п. в шині немає. Напевне випадковість.

Охоронець який знаходиться в 15 метрах від авто – нічого і нікого не бачив і не чув. Але шкіриться у відповідь і рекомендує на стоянку. Люди збоку сміються, виявляється, незважаючи на добру дорогу до цього *місця відпочинку*, тут дуже часто пробиваються колеса, навіть у авто які їхали сюди 500-600 км. От приїхав на буковель, зупинився там де не подобається охороні і в тебе одразу спустила шина.

Грамотний підхід, по-українськи, із любов’ю до клієнта“, – пожалівся автор.

Відтак, у мережі деякі водії та відвідувачі охрестили курорт “Биковелем”. Натомість ще один свідок схожих подій опублікував колоритний діалог охоронців із туристами.



“Схожа ситуація! Понабирали місцевого недосвідченого дикого бидла…
– забєрайтисі звідси!
– чому?
– бо то є приватна тєриторія, траса лижьна.
– не хочемо! на підставі чого тут відпочивати заборонено.
– ну то я зара подзвоню, прийдут мої колеґі і вас віжєнут звідсика, як не хочте по доброму! То є вьо приватна власність! Тутка всюда камєри вас знімают!
– гостинність “биковеля” – зашкалює! Тричі подумайте чи варто туди їхати відпочивати!”, – написав Petro Glozhyk.

Читайте також:  Конфлікт військового медика з відпочивальником в Буковелі: чоловік, який образив бійця ЗСУ, вибачився на камеру (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.