facebook

У поліції розповіли всі деталі стрілянини у центрі Франківська

У понеділок, 28 серпня, в Івано-Франківську розповіли подробиці резонансноїстрілянини у центрі міста, яка сталася цими вихідними.

Зокрема, заступник начальика управління поліції в Івано-Франківській області, начальник кримінальної поліції Ігор БАБ’ЮК



 зазначив, що зробить все можливе, аби винні відповіли за правопорушення. Навіть якщо це буде Анатолій Анатолійович Француз.

«Анатолія Анатолійовича Француза я вперше бачив в суботу у «Пасажі». А його тата, бачив останній раз років п’ять тому. З ним особисто стосунків не підтримую. Можу заявити для преси, що ні на мене, ні на працівників поліції, не було здійснено тиск. Його і не може бути, це моя суб’єктивна думка. Я вам заявляю відповідально, що кожна особа, яка скоїла злочин, понесе відповідальність, будь то Француз чи хтось інший», – додав Баб’юк.

Баб’юк розповів, що в автомобілі самого Француза знайшли зброю, яка була зараєстована. Та чи стріляли із неї і хто – стане відомо після експертизи.

«Не відпочивали Халаменда з Французом разом. Але якби там не було Француза, то наша прес-конференція тривала би п’ять хвилин», – наостанок відповів Баб’юк.

Ігор Баб’юк також додав, що гарантує об’єктивно досліджувати цю спрву.

«Як вам гарантую, якщо Анатолій Анатолійович Француз приймав участь в хуліганських діях і вчиняв  протиправні дії, то він буде нести відповідальність на ряду з іншими. Я вам це гарантую, що я все зроблю із своїми підлеглими. Щоб ви це знали і розуміли. Для мене він звичайний свідок цієї події, він ні ним не відрізняється. Може для когось він «з ореолом», але для мене він звичай громадянин, який являється свідком”, – додав він.

Читайте також:  У Тернополі мати лишила дітей на голодну смерть і пішла святкувати Великдень (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.