facebook

Дешеве розмитнення: прикарпатські власники авто з іноземною реєстрацією вирушать на мітинг до Києва

Об’єднання власників авто на європейських номерах “АвтоЄвроСила” ще на початку серпня повідомило про намір провести стотисячну попереджувальну акцію 6 вересня в Києві під стінами Верховної Ради України.

Головна мета заходу – вимога доступних тарифів на розмитнення, як в Європі, а також припинення будь-якої дискримінації, пов’язаної з автомобілями.

До столиці 5 вересня вирушать і водії з Івано-Франківська, інформує Фіртка.

“Ситуація, на даний час, в Україні щодо автівок на іноземній реєстрації плачевна. 6 вересня у Києві запланована мирна акція, на яку приїдуть не тільки власники автомобілів на іноземній реєстрації, а й водії вітчизняних транспортних засобів. Ми хочемо, щоб у нас було дешеве розмитнення, таке як в Європі. Сьогодні дуже багато людей вже їздять на автомобілях з іноземною реєстрацією, але вони не знають, що з ними буде завтра чи через тиждень. Тому влада повинна почути нас, адже в країні такими транспортними засобами користується майже три мільйони осіб”, – наголошує Мирослав Куриляк, керівник ВГО “АвтоЄвроСила” в Івано-Франківську.

Організатори закликають всіх небайдужих прикарпатців, любителів автомобілів приєднатися до автоколони, яка 5 вересня вирушить з Івано-Франківська до Києва.

Деталі інформації щодо години та місця зборів повідомлять згодом.

Читайте також:  Верховній Раді Україні запропонували з 1 липня скасувати безкоштовне розмитнення авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.