facebook

Львів’янина, тiло якого знайшли вчора на Прикарпатті поруч із розбитим гелікоптером, підозрюють у контрабанді

Повітряне судно, уламки якого вчора виявили біля села Яблуниця Яремчанської міськради, виявилось гелікоптером «Robinson R22 Beta». Також підтвердилось, що його пілотом був 53-річний львів’янин, якого почали шукати ще 28 серпня. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Місто.

Однак досі не відомо, чому чоловік розбився на гелікоптері та звідки взагалі його взяв. Цю інформацію зараз з’ясовують поліцейські. Рідні загиблoгo розповіли, що він дзвонив їм і казав, що нібито вчиться літати на Буковині.

Сам гелікоптер розбитий вщент, на тілі чоловіка ознак насильницької смерті немає. Особу загиблого вдалося встановити, бо він мав при собі закордонний паспорт.

Експерти з’ясували, що чоловік пoмер від набряку та набухання головного мозку, крововиливу під м’яку мозкову оболонку та закритої черепно-мозкової травми.



Оглянувши розбитий літак, знайшли на борту блоки цигарок. Імовірно, чоловік займався незаконним перевезенням товарів. Поліцейські перевіряють зараз це. А також встановлюють, кому належить гелікоптер.

Варто зазначити, що такі повітряні судна не завжди фіксують радари. Особливо, якщо гелікоптер летить у гірській місцевості.

За фактом порушення правил безпеки польотів повітряних суден особами, які не є працівниками повітряного транспорту (ч.1 ст.281 ККУ) розпочато досудове розслідування. Усім причетним до цього загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів, до шести місяців арешту або до трьох років ув’язнення.

Читайте також:  СБУ накрила продуктову схему "ДНР", яку прикривали гуманітаркою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.