facebook

Затриманий “на гарячому” грабіжник читав вірші франківським патрульним. ВІДЕОСЮЖЕТ

Минулого тижня патрульні Івано-Франківська затримали “на гарячому” грабіжника. Останній вигадував історії, чому він знаходиться у чужому приміщенні, а на кінець читав вірші.

Подія трапилася 27 серпня по вулиці Дашевського



. На лінію “102” зателефонувала жінка і повідомила, що невідома особа розбила вікно у підсобному приміщенні її сусідів та проникла всередину. Патрульні, які були поряд, прибули на місце події і “на гарячому” затримали зловмисника. 35-річний чоловік, який декілька разів мав проблеми із законом, тікати не збирався, а переконував інспекторів, що власник дозволив йому розбити вікно. Причину також розповів, каже, шукає тарілку із зображенням Леніна, яка належить нібито йому. Проте ні тарілки, ні власника, який дозволив такі протиправні дії, правоохоронці не побачили і не знайшли.

Речник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Микола Гурак каже, що затриманий був у стані алкогольного сп`яніння. При спілкуванні з патрульними вживав нецензурну лексику, але поводився спокійно.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, аби задокументувати факт проникнення в житло, а також власницю, яка написала заяву. На запитання інспекторів, чому пішов в черговий раз на злочин, чоловік відмовлявся щось казати і почав читати вірші. Тривають слідчі дії.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА:

Читайте також:  Тернополянин намагався накласти на себе руки посеред вулиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.