facebook

Мер Івано-Франківська розповів, якими стануть центральні вулиці міста. ФОТО

На початку цього тижня в місті розпочався серйозний для Івано-Франківська проект – реконструкція вулиць Лесі Українки та Міцкевича.

На своєму профілі у Фейсбук міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінківпрокоментував ремонтні роботи на центральних вулицях та розповів, якими вони стануть після їх закінчення:

“Ці дві вулиці хоч і не найбільші у місті, але, мабуть, одні з найпопулярніших. Після ремонту вони набудуть сучасного змісту і попри це збережуть своє історичне обличчя”, – пише мер

Вулиці будуть викладені гранітного кам’яною плиткою, встановимо зручні вуличні меблі та цікаве освітлення, додатково озеленимо територію. Усі цінні елементи благоустрою, які до цього мали вулиці, залишаться і знайдуть застосування у місті. Загалом, вул. Лесі Українки та Міцкевича після ремонту стануть ще затишнішими. Перевагу тут матимуть пішоходи над автомобілями, як і має бути в центрі європейського міста. Ми хочемо створити атмосферу незабутнього Івано-Франківська, який не хочеться покидати і в який хочеться повертатись. З деталями ремонтного проекту можна ознайомитися на інформаційному стенді, що встановлений при вході у сквер Міцкевича.



Читайте також:  В Івано-Франківську померла молода мама

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.