facebook

Іванофранківці у соцмережах скаржаться, що водії маршруток викидають сміття прямо посеред дороги

Іванофранківці у соцмережах продовжують скаржитись на водіїв маршруток.

10917362_788511177904541_1070575449916071770_n


Цього разу люди нарікають на те, що водії викидають сміття прямо посеред дороги, а на зауваження не реагують.

“А було це так… Дії відбувалися в мікрорайоні “Каскад”. Йдучи з гаражу додому побачив як з автобуса який стояв на відстої чи то відпочинку на кінцевій (як правило багато автобусників відстоюються позаду 25 школи), водій, викинув пакет зі сміттям на землю. Це при тому що стояв автобус за десять, максимум п’ятнадцять метрів від смітника. На зроблене мною зауваження водій не відреагував, більше того, ним було сказано що те сміття закатається іншими авто. Ну щоб довго не бити по клавіатурі, всі мої спроби були безуспішними”, – написав у Фейсбуці іванофранківець Volodya Kovbas.

Він пропонує боротись може навіть містом проти подібного хамства.

“Не обов’язково бити водієві пику, чи нецензурно висловлюватись при нагоді. Я вважаю що якщо десять пасажирів цього автобуса скажуть водієві щось на зразок: “смачної кави” (так як основним сміттям були стаканчики від кави), або попросити забрати у нього порожній стаканчик для того що викинути його в смітник а не на дорогу, то можливо це б його навчило більше так не робити. Вибачте, який маршрут я не зауважив, бо був шокований поведінкою водія. Але так як він стояв на “Каскаді”, на вул.24 Серпня, біля 25 школи, то маю підозру що він обслуговує цей напрямок. При нагоді як побачу його ще раз то скину фотку з номером маршруту. ЗРОБИМО МІСТО ЧИСТИМ!!!”, – написав чоловік.

Нагадаємо,  минулого тижня франківські перевізники збиралися у мерії і вимагали у влади підвищити вартість проїзду у громадському транспорті міста до 5 гривень.

Читайте також:  Caмoгyбcтвo наречених на Косівщині за місяць до весілля: рідні розповіли подробиці

Попередньо, на 16 березня запланували провести громадські слухання.

На разі, вартість проїзду становить 2,75 грн.

Шукайте деталі в групі Facebook