facebook

Без танку не проїдеш, або вибірковий благоустрій дворів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Останнім часом міська влада активно взялась ремонтувати дорожнє покриття вулиць: нещодавно відкрили оновлену вулицю Хмельницького. Наразі проводять роботи в середмісті. Переймаються й благоустрієм дворів. Втім, в тенденції проглядається вибірковість.

“Без танку не проїдеш. Не міг не зупинитись. Це – в’їзд в один із дворів з вулиці Берегова. Величезні вибоїни, таке враження, що після бомбування. Якесь вибіркове у нас в місті проведення ремонту доріг. При нормальному підході, раз зробили добре – і забули на 50 років”, – пише журналіст сайту 0342.




Крім того, мешканці будинку за адресою Берегова, 32 скаржаться, що в дворі вже давно не чистять дерева від гілок. Вони падають і можуть завдати шкоди дітям, які граються у дворі. Протягом останнього року 6 дерев вже впали.

 

Є декілька повалених трухлих дерев. В них збирається багато мошкари. Крім того, живуть миші.

 

Мешканці будинку кажуть: “Ми неодноразово звертались в компетентні органи, та відповіді так і не дочекались. Минулого тижня ми зібрали підписи та звернулись до міського голови з відповідною заявою. Будемо добиватись справедливості”.

Читайте також:  Піфійська ораторія, футуристична меса та вечірній концерт. Програма 5-го дня фестивалю Porto Franko

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.