facebook

” Не такий, як усі”: Відверто про роман з маніяком-педофілом розповіла закохана жінка. Таке і в страшному фільмі не побачиш

Уродженка російського Ярославля, 27-річна Олена, що вийшла заміж за українського маніяка Сергія Ткача, захопилася своїм майбутнім чоловіком, тому що він “не такий, як усі”.



“Для мене це було, може, як якийсь фільм жахів. Цікаво. Ти ніби розумієш, що це не з тобою відбувається, але водночас це цікаво. Навіть, може, якесь моторошне відчуття було перший час”, – заявила жінка, передає НТВ.

Вона зізнається, що і раніше “захоплювалася саме схожими історіями”.

“Стежила, знала, що є персонажі набагато страшніші за нього”, – говорить Олена.

Ткача вона побачила по телевізору в кінці 2005 року, а потім, через деякий час, вирішила написати йому листа з пропозицією познайомитися і поспілкуватися.

Далі почалася тривала переписка, і в кожному листі Ткач пропонував росіянці приїхати в гості, до нього у в’язницю в Житомир.

Олена довго не погоджувалася, оскільки боялася “не підійти за зовнішністю й інтелектом”, але після побачення і вже “телефонного” роману маніяк запропонував дівчині одружитися, на що вона відповіла згодою.

Шлюб став для дівчини другим, а для чоловіка – четвертим. Через деякий час Олена народила дочку, проте дитину наразі виховують її батьки, які відібрали дівчинку. 27-річна уродженка Ярославля планує отримати громадянство України.

Нагадаємо, Сергій Ткач був затриманий у 2005 році в своєму будинку в Пологах (Запорізька область). Він отримав три довічні терміни.

Читайте також:  В Україні впіймали пeдoфiла: Жертвами стали понад 200 дівчаток

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.